APLIKACIJE LASERSKEGA ČIŠČENJA


NEOMEJENE MOŽNOSTI

Število aplikacij laserskega čiščenja eksponentno narašča. Vsak dan se se odkrivajo nove možnosti uporabe. Od klasičnega odstranjevanja rje do obnove fasad iz naravnega kamna in vse kar je vmes: odstranjevanje barv in premazov, čiščenje kalupov, razmaščevanja, posebnih površinskih obdelav, markiranja in še več. P-Laser sisteme se uporablja v raznovrstnih industrijskih aplikacijah, od težko dostopnih lokacij do javne in zasebne infrastrukture.

ČIŠČENJE POVRŠIN


Industrijsko čiščenje površin je najbolj znana uporaba laserskega čiščenja. Odstranjevanje oksidacij in barv, razmaščevanje, aktivacija in obnova površin, itd. vse spadajo v kategorijo čiščenja površin.

ČIŠČENJE KALUPOV


Lasersko čiščenje na površini ne pušča ostankov peskalnih medijev ali proizvaja sekundarnih odpadkov. Tako Low Power kot tudi High Power sistemi so primerni za čiščenje kalupov v gumeni, plastični, steklarski in kompozitni industriji.

ČIŠČENJE ZVAROV


Čiščenje zvarov je eno izmed klasičnih uporab industrijskega laserskega čiščenja. Uporablja se na jeklenih, nerjavnih in aluminijevih zvarih brez, da bi pri tem poškodovali osnovno površino.

MARKIRANJE


Ste vedeli, da je princip delovanja markiranja oz. označevanja popolnoma enak kot pri laserskem čiščenju? P-Laser Low Power sistemi so idealni za potrebe markiranja.


©  2018 Lombar d.o.o.

We use Google Analytics cookies to give you the best experience.